Hälsoprojekt – Innebandymatch

Då var jag igång med att spela innebandy på riktigt och inte bara hålla på själv med teknik. Började i fredags (30/9) och det har gett mig träningsvärk som fortfarande sitter i så här på måndagmorgonen. Det är därför innebandy är en bra väg för mig för att gå ner i vikt. Jag ger verkligen allt, skoningslöst. Fast det är klart, så här första gången var det kanske inte så positivt med den enorma träningsvärken, för den var inte (är inte) nådig.

Så nu på fredag blir de nästa igen antagligen och under veckan blir det teknikövning.

Vad gäller kompismatchen så hade jag nytta av övningen av dribblingstekniken och rushövningarna. Fick till ett par riktigt bra dragningar. Det är dock det sista som saknas, att orka hela vägen ut med att sen gå framåt mål och bättre fokus på medspelarna och ett bättre passningsspel. Men jag jobbar på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *