Hälsoprojektet – Innebandy – Löpning

Ett nytt mål igen dårå… att löpa som man gör under en Innebandymatch. Var inte orolig nu du som läser, att jag som otränad, skall dra järnet med en gång. Men min ambition är att löpa enligt statistiken för en match. Enligt Storvreta IBK:s hemsida ”så springer spelaren i genomsnitt 20 meters ruscher/min och detta i högsta möjliga fart samt utsätts för snabba starter och stopp, plötsliga accelerationer och variation i riktningarna”.
Kanske är det någon som kommer hejda mig i dessa galenskaper. Men jag skall ge ett försök att komma upp på en nivå om 33% av ovanstående. Sen får jag se vad det kommer att ta mig någonstans.

Som sagt, eftersom jag stormdiggar innebandy så känns detta som way to go. Har aldrig gillat att gå på gym o såna grejjer. Jag ska ha en klubba i handen och en boll!

Får se om jag hinner ta och rusha lite grann imorrn, eller så blir det innebandyteknik och promenad vilket inte är helt fy skam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *