Hälsoprojekt

Tjosan!

Nu är det mer åt levnadsglädje hållet på detta inlägg. Eller snarare något som gör att det blir lite bristande vara av det. Jag är sjukt glad och lycklig. Men jag skulle kunna orka mera. Därför tänkte jag deklarera mitt projekt att bli mer hälsosam och blogga mina framsteg när det gäller detta. Det handlar om att röra sig mer.

Har tyvärr ackumulerat en hel del vikt de senaste 5 åren. Inte varit pinnsmal men haft relativt bra kondis o vikt. Men nu är det katastrof.
Så kolla man in vågen o såg vikten 118. Boom! De är inte bra. Nu har jag deklarerat vikten. Och nu skäms man. Men jag skall minsann gå ner 8 kg till en början. Sen tar jag det steg för steg. Målvikten är 100kg.

Jag kommer gå mycket promenader och även spela mycket innebandy. För det är det jag tycker om. Kanske inte blir mycket matcher vad gäller innebandyn men mycket lirande i lägenheten och dribbling och teknikövning och rusha med boll.

Häng med på min resa mot bättre hälsa. 

Ytterligare ambition är att ha en separat sida som ska heta hälsoprojektet där diagram kommer kunna ses över mina –  förhoppningsvis – framsteg. 

Peace! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *