Flyttar utomlands

Den senaste tiden har varit fullt upp men som nu har varvats med semester i cirka 4 veckor. Nu väntar återigen 2 intensiva månader innan jag och min fru flyttar till Litauen till staden Siauliai. Det kommer göra att jag inte har möjlighet att skriva mycket nyttigt här. From September så är vi bosatta där och då ska jag plugga på distans samtidigt som jag utför volontärarbete i landet. Planerna är att vi skall bo där i ett år.

Men om vi skulle bo där längre så skulle jag behöva ett jobb. Om ni inte i närmsta tiden söker programmerare eller skribenter men kanske kan behöva i framtiden så hör gärna av er till mig på joelmandell[AT]gmail.com.
Det kan handla om uppdrag som kan skötas på distans från vår lägenhet där i Litauen sedan.

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *