Windows 8 – Bilder del 2

Gränssnittet är väldigt slimmat och innovativt och helt klart innehåller det många konfigureringsmöjligheter. Jag måste erkänna en sak som må hända gör mig blind. Jag vet inte om det finns redan i Windows 7 (har alltså hoppat över den verisionen) – men man kan stretcha ut bakgrundsbilden på flera olika sätt än innan. Den senaste jag använt är ju Windows Vista. Någon får rätta mig om jag har fel om detta redan finns i Windows 7. Dock tycker jag att det är en förbättring för mig som använt Vista innan. Det är bilden närmast texten här som illustrerar det.

Windows 8 Wallpaper mer inställningar

Windows 8 Extern media notifieringWindows 8 Visa på sekundär monitor snyggt UIWindows 8 Mimetype-prompt välj app

Windows 8 Kommando-prompt, öppna som administratör.

Windows 8 Metro-gränssnitt för inställningar gällande hårdvara/enheter

 

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *