Visual Studio 11 Ultimate Beta

Ett annat nytt inslag från Microsoft som väntat är en ny utvecklingsmiljö bestående av Visual Studio 11 och .NET 4.5. Vad som är nytt kan jag inte säga nu, det har jag inte hunnit gräva så mycket i. Dock finns färdiga projekt-mallar för att skapa Metro-appar.

Jag bifogar ett par skärmbilder till att börja med och låter dom tala för sig själv till att börja med. Nu skall jag nämligen göra en läxa innan jag drar till plugget, lektionen börjar ju 8.30 så. Tur är att jag gjort 80% av den åtminstone.

Må gott!

Skärmbilder / Screenshots Visual Studio 11 Ultimate Beta 

Visual Studio 11 Ultimate Beta Installering 1Visual Studio 11 Ultimate Beta Installering 2Visual Studio 11 Ultimate Beta StartVisual Studio 11 Ultimate Beta Utvecklarlicens Consumer PreviewVisual Studio 11 Ultimate Beta LicensnerladdningVisual Studio 11 Ultimate Beta Begränsad utvecklarlicensVisual Studio 11 Ultimate Beta Projektfönster med kodmallarVisual Studio 11 Ultimate Beta Kodläge

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *