Windows 8 Consumer Preview

UPPDATERAT! Länkar i slutet av inlägget  om Windows 8

Som den operativsystems-entusiast jag är så kang jag ju inte undgå att ta och testa Windows 8 nu när det är i skriket, och inte bara därför det, utan för att kunna ge få en egen bild av det omtalade Metro-gränssnittet. Det jag hört är en del blandande känslor angående detta, alltså att man ansett att det är kasst medan andra lovprisar det.

Frågan är vad jag kommer att tycka. Jag är inte emot förändringar, för mig spelar

det för den delen heller inte så stor roll eftersom jag fortfarande sitter med Windows Vista och Fedora Linux samt en server med archlinux. Jag har en fungerande datormiljö som jag inte behöver ändra på. Men kanske jag uppgraderar från Vista till Windows 8 när det väl kommer ut, trots att det inte riktigt kanske skulle vara något för mig så blir jag förr eller senare tvungen att uppgradera till det.  Nu håller jag på att ladda ner det åtminstone. Det är cirka 2.5h kvar. Till kvällen skall jag väl ha hunnit installera det i virtuell pc-miljö, och senare i veckan så ligger det kanske skarpt på den fysiska datorn. Jag tänkte åtminstone lägga upp ett par screenshots här också.

Blogginlägg om sådant som har med Windows 8 att göra:

Ett par bilder av Windows 8 – första delen.
Bilder Windows 8 – andra delen.
Bilder över Visual Studio 11 Ultimate Beta – första delen.

 

http://www.openzource.org/2012/03/15/windows-8-bilder-del-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *